Om oss

Välkommen till oss på  Mälardalens Bygg & VVS Teknik AB. Vi arbetar över hela mälardalsområdet, och för oss finns det inget jobb som är för stort eller för litet. Våra uppdragsgivare är privatpersoner, företag och fastighetsägare. Våra montörer har en bred kompetens, vilket betyder att vi kan hjälpa dig med hela projektet. Oavsett vad det är du är ute efter.

Ring oss gärna för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Anställda som gör skillnad

Våra anställda är de bästa inom industrin, och har den rätta cerfiktionen och utbildningen för att arbeta i ditt hem. Vi har också många års erfarenhet av att vara montörer och arbetar enbart tillsammans med lokala och säkra leverantörer. Vårt team är även stolta över att ha tagit del av Sofias Änglar där vi hjälpte till med en lyckad badrumsrenovering. Att ge tillbaka till vårt samhälle är viktigt för oss, och vi gör det så ofta vi kan.

Med våra kunder i fokus

Våra kunder kommer alltid först för oss, och du kan alltid lita på att vi utför ett arbete av hög kvalitet när du anställer oss. Vi är stolta över våra tidigare kundrecensioner, och att många av våra kunder är återkommande. Detta eftersom vi aldrig lämnar ett arbete om vår kund inte är helt nöjd. Vi erbjuder självklart en kund garanti på alla våra tjänster. Vi erbjuder prisvärda tjänster, och du får alltid en kostnadsfri offert när du kontaktar oss. ROT-avdraget gäller för våra tjänster, och vi sköter allt pappersarbete åt dig.