Rörmokare för alla behov

Läcker toaletten? Eller har du problem med rören i ditt hus? Har du planer på att renovera om badrummet eller köket? Då är vi firman för dig. Vi är ett gäng professionella rörmokare som har arbetat inom industrin i många år. Oavsett vad för problem du har kan vi hjälpa dig. Vi utför små som stora uppdrag för både privatpersoner, fastighetsägare och företag. Vårt fokus är alltid våra kunder, för utan våra kunder har vi inget företag. Vi arbetar alltid med dina önskemål i åtanke, och anpassar alltid våra tjänster efter dig.

Vi delar gärna med oss av tidigare recensioner från våra kunder då vi är stolta över dessa. Många av våra kunder väljer att arbeta med oss igen, tack vare den höga kvaliteten på arbetet som vi har utfört.

Ring oss, maila eller fyll i formuläret på vår hemsida för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för våra kunder.

Renoveringar, reparationer och installationer

Att hantera rör och vatten själv är inte rekommenderat. Utan det är något som du borde lämna till oss – dina professionella rörmokare. Vattenskador kan leda till stora problem i ditt hem, och ibland kan det tyvärr vara omöjligt att reparera. Vid första problem är det därför bättre att direkt kontakta oss för hjälp. Alla våra rörmokare har arbetat inom branschen under många år, och har den rätta utbildningen. Rörmokare har ett stort ansvarsområde, inte enbart rör och avlopp, utan även ventilation och att inspektera husgrunder. Vi hjälper också till med allt från stora renoveringar, till mindre reparationer och installationer.

Våra rörmokare löser dina problem

Vi finns där för dig oavsett vad för problem du stöter på. För oss är det viktigt att du känner dig trygg tillsammans med oss, så därför erbjuder vi alltid en kund garanti.Våra rörmokare är alltid redo för att hjälpa våra kunder. Vi finns där för dig dygnet runt och kan komma ut akut vid behov. Det finns inget problem som inte vi kan lösa åt dig. Vi kan sköta hela projektet till dig, från början till slutet.