Vilken tjänst är du på jakt efter?

Som dina lokala rörmokare kan vi bistå med en rad olika tjänster. Vårt team av kompetenta, vänliga och professionella rörmokare kan hjälpa dig med allt från stora renoveringar till att fixa kranen i badrummet. Storleken på arbetet gör ingen skillnad för oss, vi arbetar alltid noggrant och metodiskt.

services_icon1

VVS-arbeten

Vi tar hand om det mesta som har med VVS, det vill säga värme-, ventilation- och sanitetsarbeten, att göra. Oavsett om du vill att vi kommer och tar en titt på ditt ventilationssystem, att vi tar itu med ett stopp i avloppet, eller om du vill att vi byter ut ditt handfat så löser vi det utan problem!

services_icon1

Badrumsrenovering

Vi har rätt certifikat för att genomföra badrumsrenoveringar där vi inte bara tar hänsyn till praktisk funktion och estetik utan även ser till att förebygga olika typer av problem såsom fuktskador. Detta gör vi bland annat genom att installera fuktspärrar.

services_icon1.png

Installationer

Vi kan hjälpa till med installationer av bland annat handfat, tvättmaskin, diskmaskin, blandare, toalettstol och mycket mer! När det är dags för en nyinstallation kan vi komma med tips på produkter med egenskaper du är ute efter.

services_icon1

Byten och reparationer

Vi kan även genomföra byten och reparationer när dina produkter blivit gamla eller dras med problem. Detta kan handla både om akuta reparationer och inplanerade sådana. Vi kan bland annat reparera och byta varmvattenberedare, vattenmätarkonsol och handfat.